За нас

leaf logo
Доволни клиенти, закупили си здравословни продукти от DXN България

*Това не е официалният сайт на DXN Holdings Malaysia.
Ние сме основен офис и представител (Main stokics) за България!

Добре дошли в стрaницата на Даксен България

Daxen Bulgaria е част от голямото семeйство на DXN Holdings Malaysia и официален представител и основен офис(Main Stokics) за България. Нашите продукти са отличени с най-високите сертификати за качество в световен мащаб и са част от живота на повече от 10 милиона потребители в цял свят.

Компанията притежава най-голямата ферма за производство на Ганодерма в света, известна още като Лингжи (Рейши или Гъбата на дълголетието) и доказала се за последните 5000 години изключителното си въздействие върху човешкия организъм, както и всички лечебни гъби от фармакопеята на Изтока като кордицепс, херициум

Сертификати за качество - ISO 9001, GMP и HALIL
Магазин в гр. София, Ивайло 12
Икона на трофей

9

Години опит

Икона на медал

+10 000

Доволни клиента

Икона Потребител

5000

Последователи

Икона на

+50

Продукта

Продукти за здраве

Какво предлагаме ние?

Нашите клиенти повече от 8 години се радват на добро здраве и тонус с широката гама от храни, хранителни добавки и напитки, изцяло натурални със 100% съдържание на активно вещество, алкално кафе с ганодерма и отличен вкус, козметика от най-висок клас и други.

При нас можете да намерите всичко от което се нуждаете,  за да се почувствате здрави, тонизирани и положително настроени, с висок дух, самочувствие и вяра в бъдещето!

Вашето здраве и добро настроение е нашата мисия!

Галерия

Как да достигнем желаните цели

Кордицепс

Кордицепс е известна още като гъсеничната гъба или  Cordyceps sinesis. От най-древни времена наричана най-силния природен антибиотик, “тоник за белите дробове„ и природен афродизиак, тя дарява организма с много енергия и добро настроение.

Безплатна доставка при поръчки над 99 лева

*за НЕ членове на DXN